Kviečiame dalyvauti ES Piliečių, lygybės, teisių ir vertybių (angl. Citizens, Equality, Rights and Values – CERV) programos nacionalinio kontaktinio punkto organizuojamame informaciniame renginyje, skirtame pristatyti kvietimą teikti paraiškas „Miestų partnerystė“ (CERV-2023-CITIZENS-TOWN-TT).

Į renginį kviečiame miestų, savivaldybių ir kitų lygių vietos valdžios institucijų arba jų partnerystės komitetų, ar kitų ne pelno organizacijų, atstovaujančių vietos valdžios institucijas atstovus. Renginio metu bus išsamiai pristatytos kvietimo sąlygos: kvietimo tikslai, prioritetai, finansuojamos veiklos, reikalavimai pareiškėjams ir projektams. Taip pat bus pristatytos paraiškų teikimo sąlygos, paraiškos sandara bei privalomi pateikti priedai. Renginio pabaigoje numatyta klausimų-atsakymų sesija, kurios metu bus galimybė užduoti klausimus ir išsiaiškinti rūpimus dalykus.

Renginio data ir laikas: renginys vyks kovo 23 d. nuo 11:00 iki 12:00 val.

Renginio vieta: renginys vyks nuotoliniu būdu MsTeams platformoje, prisijungimo nuoroda bus atsiųsta užsiregistravusiems dalyviams.

Renginys nemokamas, tačiau registracija į renginį yra būtina ir vyks iki 2023 m. kovo 22 d. (imtinai). Registracijos anketą galite rasti čia: https://forms.microsoft.com/e/tM4W698jGC

Kviečiame Lietuvos savivaldybes dalyvauti renginyje bei tapti aktyviais CERV programos dalyviais, teikiant ir įgyvendinant savo projektines idėjas!

Renginio programa:

11:00 – 11:45 Kvietimo teikti paraiškas pristatymas:
• Miestų partnerystė
11:45 – 12:00 Klausimai – atsakymai.

 

Kilus klausimams maloniai prašome kreiptis į Astą Kulbačiauskienę, el. p. asta.kulbaciauskiene@esf.lt, tel. Nr. 8 659 80532