Šių metų sausio-vasario mėn. ES Piliečių, lygybės, teisių ir vertybių (angl. Citizens, Equality, Rights and Values – CERV) programos kontaktinis punktas kartu su Europe Direct centrais Lietuvos regionuose organizavo renginių ciklą „CERV programos finansavimo galimybės“, skirtą potencialiems programos pareiškėjams išsamiau susipažinti su CERV programos teikiamomis finansavimo galimybėmis.

NVO, pilietinės visuomenės, jaunimo, švietimo, kultūros organizacijų, savivaldybių, valdžios ir kitų institucijų atstovai renginių metu buvo supažindinti su CERV programa, 2023-2024 m. kvietimų teikti paraiškas kalendoriumi, paraiškų teikimo procedūra bei šiuo metu paskelbtais kvietimais teikti paraiškas.

Renginiai vyko 12-koje Lietuvos miestų (Kaune, Alytuje, Marijampolėje, Panevėžyje, Šiauliuose, Utenoje, Visagine, Ignalinoje, Vilniuje, Telšiuose, Klaipėdoje ir Tauragėje) ir pritraukė daugiau kaip 350 dalyvių iš įvairių organizacijų.

Džiaugiamės organizacijų susidomėjimu CERV programa ir tikimės aktyvaus Lietuvos organizacijų dalyvavimo CERV programos kvietimuose teikti paraiškas bei sėkmingų projektų!

Dėkojame visiems Europe Direct centrams už įsitraukimą ir geranorišką bendradarbiavimą!

Dėkojame renginių dalyviams už dalyvavimą, šiltą atmosferą renginiuose ir domėjimąsi ES finansavimo galimybėmis pagal CERV programą!

Visus, kurie nespėjo ar negalėjo dalyvauti renginiuose gyvai, kviečiame į nuotolinį renginį, kuris vyks vasario 24 d. 10:00 val. Daugiau informacijos ir registracijos nuorodą rasite čia: https://www.cerv.lt/2023/02/10/kvieciame-i-nuotolini-rengini/ .

Primename, kad CERV kontaktinis punktas yra pasiruošęs atsakyti į Jūsų klausimus ir palengvinti paraiškų rengimo ir teikimo procesą.

Dalinamės įvykusių renginių akimirkomis: